Chcete vědět, komu pomáháme a co darovat? Komu splníte přání?

Vstupte do databáze dětí a přání a vyberte si   »

Jak darovat?

Osobní údaje

Společnost Tango Havlíčkův Brod, v.o.s., IČO: 620 606 78, se sídlem Na Výšině 3241, Havlíčkův Brod, 580 01, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl A, vložka 4611, (dále jen ,,Tango“), zpracovává osobní údaje v souvislosti s realizací společensky prospěšných projektů, jakým je například Daruj hračku ve prospěch dětí a lidí s různými handicapy. Tango zpracovává osobní údaje v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOÚ“) a s Všeobecným nařízením o ochraně údajů (Nařízení EU 2016/679, dále jen jako ,,GDPR“). 

 

Pro zpracování se řídíme touto základní Směrnicí Tanga pro nakládání s osobními údaji.

 

Jak a proč zpracováváme vaše osobní údaje, jste-li:

DÁRCE – JEŽÍŠEK, registrovaný uživatel Daruj hračku

Dítě – klient, osoba – příjemce pomoci, splněných přání

DOMOV – kontaktní osoba

 

Vzory Záznamů o činnostech zpracování dle čl. 30 GDPR, podle Vaší role v projektech a činnostech Tanga:

Dárce – Ježíšek – osoba plnící přání

Domov a kontaktní osoba – organizace, zařízení a kontaktní osoby za něj         

Dítě – klient, osoba – autor přání, příjemce pomoci, splněného přání

Obchod, reklama, marketing – smluvní partneři

Interní – zaměstnanci a smluvní zprostředkovatelé

 

Pokud dojde k porušení ochrany osobních údajů:

zde je Vzor hlaseni poruseni OOU, které, pokud jej zjistíme, pošleme my,  Tango

zde je Vzor hlaseni poruseni OOU, který můžet využít Vy, pokud porušení zjistíte

 

Ve všech případech platí, že zpracováváme údaje jen v nejnutnější míře a v míře potřebné pro dobré splnění našeho společného cíle, kterým je maximální úspěšnost Daruj hračku a jeho přívětivost pro “Ježíšky” – dárce (dále jen “Dárce”) plnící přání na jedné straně a radost, splněná přání, vybavení a pomoc na straně druhé.

 

řešení problému a dotazy na dárek
darce@daruj-hracku.cz

Podpořit manažery na vozíku

každých pravidelných 50-200 Kč (potvrdíme), je nám důležitým kamínkem v mozaice zabezpečení činnosti a realizace projektu – více zde

HRDÍ PARTNEŘI

Děkujeme, že nám dáváte šanci být z vozíků k něčemu, pracovat a společně pomoci tisícům dětí a lidí

.t-support.

 

.ict-pro.

 

.strojirna vraga.

 

.pcsinek.

Hrdí partneři mobility

 Děkujeme, za servisování, abychom my, z vozíků, vůbec mohli pracovat a společně pomoci tisícům dětí a lidí

carset vyskov

Kompletní a špičkové servisní služby všech značek, typů a druhů

PARTNEŘI PŘEDÁNÍ

Děkujeme za pomoc se zajištěním galaprogramu předání

.maierkorduletch.

 

.manatech.

 

  .vysilamezive.

 

 .KD ostrov.

 

.soundcontrol.

Hrdí mediální partneři

Zde si stáhněte banner Daruj hračku a umístěte na svůj web, rádi vás zařadíme mezi Ježíškovi hrdé mediální partnery

  

Nejen srdcem – i rozumem

Nejen srdcem – i rozumem

více levnějších nebo jedno dražší přání – mrkněte zde, proč a řekněte nám svůj názor:

SMYSLUPLNĚJŠÍ JE SPLNIT

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

DĚKUJEME "JEŽÍŠKŮM"

Facebook